CATI FANI AU INTRAT PE BLOG :)))

luni, 14 octombrie 2013

Nu va mai prefaceti. Va e dor de noi.

Am vrut sa vad ce se intampla daca nici unul din noi nu mai posteaza nici o barfa. Ei bine, unii inca ameninta ca "aflu eu cine esti si ai sa vezi tu!" - sigur, sigur... Altii sunt asa de disperati si dependenti de barfe ca au postat o ploaie de zvonuri/barfe in comentariile lor - ţaţelor, ce va mai place! Unii, pentru ca nu au replici mai destepte, se leaga de modul de redactare, de limbajul folosit. Aceste pesoane, dupa parerea mea, se simt ofensate. Persoane ce fac parte din trei categorii: subiectul barfei, prietenii celui/celei barfit/-e si acele persoane care se regasesc in subiectul barfei.

Alta problema ce merita discutata ar fi faptul ca dati dovada de slabiciune si prostie grava cand amenintati unele persoane pe care le banuiti si care de fapt nu au nici o legatura cu acest blog. Am creat acest site pentru a da cate o lectie de morala celor ce merita, pentru a scoate la lumina caracterul mizerabil al unor persoane, nu sa va amenintati ca niste curci bete. Unde e umorul? Imi pare rau pentru cei implicati in barfe ca au dat motiv de ras si de mai multe barfa celor ce va inconjoara. Daca ma gandesc mai bine, nu-mi pare rau pentru voi, ci pentru cei care si-o iau fara nici o vina de la martalogii care se simt cu musca pe caciula si carora cu ajutorul acestui blog le-am transformat putin imaginea publica: din macho men au ajuns niste cocalari cu fite demni de un scuipat in frunte, din mironosite si femei fantastice in niste sugatoare de puli de elita... Cu placere!! :))

Dragilor, cam atat am avut de spus de data asta. Va mai tin sub observatie. Va puuuup! :>


22 de comentarii:

  1. de fapt era bine si frumos fara voi :)!

    RăspundețiȘtergere
  2. In loc sa scrii ditamai romanu asta neimportant . mai bine ne ziceai o barfa noua si buna ;) :-j

    RăspundețiȘtergere
  3. VREEEEEEEEEEMMMMMMMMMMM BARFEEEEEEEEEEEE NOOOOOOOOOIIIIIII!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. esti mai prost decat un sifonier, sa mor yo

    RăspundețiȘtergere
  5. va faceti de kkt tare cu blogu asta. iqdeti l naibi;)

    RăspundețiȘtergere
  6. Doar cuvele si cocalarii din galati vor ca acest blog sa moara.

    RăspundețiȘtergere
  7. razvanel and company lasati va tata. nu mai induceti oamenii in eroare si nu mai fiți frustrați. v a mancat in cur acum scarpinati va

    RăspundețiȘtergere
  8. Deci da ai scris un cacat.unde e amuzamentul p blogul asta k nu am zambit o secunda.multe din c scrieti nici nu sunt adevarate.clar alta treaba nu aveți va freaca grija celorlalti si mancati cacat.

    RăspundețiȘtergere
  9. mancati cacat intr-una povestindu-ne la fiecare 2-3 articole ca nu sunteti x sau y si un intreg post e dedicat lucrului asta. :| ba voi sunteti idioti? :|

    RăspundețiȘtergere
  10. Sa ne pupi in pula daca nu bagi articole, huo !

    RăspundețiȘtergere
  11. Uitasem ca este blogul asta :)) Iti dai seama deci ce dor! Oricum, blogul celalalt este mai captivant, aici vorbiti doar despre voi :/ Deja o dati in narcisism, superioritate, tot ceea ce criticati :)) I-ati urmarit pe altii atat de mult, incat ati ajuns ca ei. Pariu ca nu va mai recunoasteti nici voi in oglinda.

    RăspundețiȘtergere
  12. una peste alta, fun sau nu, sa scrii despre persoane la modul la care scrii tu aici, fara acordul lor si folosindu-le numele real, s-ar putea sa te loveasca rau cand nu te astepti. chestia asta se numeste calomnie, si se pedepseste cu inchisoarea. nu e o amenintare, e un fapt. putin ma intereseaza daca ti se intampla sau nu, voiam doar sa trag un semnal de alarma. daca cineva despre care scrii se enerveaza rau de tot si va avea posibilitatea sa afli cine esti (si nu e greu, crede-ma), pe engleza de maidan: u're fucked. Spor in toate!

    RăspundețiȘtergere
  13. Cine ar putea sa se lege de cineva fara vreo dovada concreta ? Ia ghiciiiiiiiiti ?! Un COACALAR! :)) Sau o piti(poanca) . De asta acest blog trebuie sa isi continue activitatea, macar asa sa isi mai revina unu din "flow-ul" asta de "jmecherie p' felie sa se stie'" ca altfel..se inmultesc intre ei . :)

    RăspundețiȘtergere
  14. " Persoane ce fac parte din trei categorii: subiectul barfei, prietenii celui/celei barfit/-e si acele persoane care se regasesc in subiectul barfei"

    Ai uitat de pupincuristii lor. Care is mult mai jalnici.

    RăspundețiȘtergere
  15. Bai fratilor voi chiar nu vedeti ca e muistu de razvan ? Se observa de la o posta ca in ultimele postari tot a incercat sa se scoata din cacat . Pana si in postarea asta scopul principal care vroia sa'l atinga a fost sa scrie inca odata ca nu e el. Voi astia care a'ti fost barfiti aici si nu stiti cine merita sa si-o ia aveti incredere in mine ca el e.. nu a mai postat de ceva vreme pentru ca a vazut ca lumea il banuia si ca risca sa ajunga in spital .. batut ( cum de altfel si merita ). Atat am avut de spus . bafta

    RăspundețiȘtergere

COMENTEAZA ORICE! :)