CATI FANI AU INTRAT PE BLOG :)))

marți, 24 septembrie 2013

Bogdan Balan aka Mopenstein

          Sa va prezint un specimen esuat de freza Bieber style. Numele lui e Bogdan Balan. Frate, freza lui Justin Bieber nu e o scuza sa nu te mai tunzi niciodata ever. Cred ca atunci cand mai aud lumea cum face misto de freza lui Justin, ar trebui sa le arat o poza cu tine. Vor uita de Bieber sigur! :)))) De ce dracu' crezi ca o capita de par te va face sa pari "in trend"? Tu si cu Cousin Itt din Addams Family, daca vi-l mai aduceti aminte.

Ce zici, Mopenstein? Te recunosti? :))))))



"Uite ce gay-utz mic si dragalas sunt! Asa de dragalas ca-ti vine sa ma flocosesti!" (cum ar zice Mikey Hash)

PS: Oana, chiar nu inteleg ce a putut sa-ti placa la flocosenia asta de om...

50 de comentarii:

  1. oribil:Oasta e unul din copii true ai galatiului:|

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce problema ai tu cu parul lui ?/:) Daca lui ii place,asta e.Nu esti tu mai presus ca sa'l judeci ,ca vai ca arata ca Justin Bieber ala , iesi acas' bai panaramo :]

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce problema ai tu cu parul lui ?/:) Daca lui ii place,asta e.Nu esti tu mai presus ca sa'l judeci ,ca vai ca arata ca Justin Bieber ala , iesi acas' bai panaramo :]

    RăspundețiȘtergere
  5. Am trait sa o vad si pe asta.Sincer acum ,ce are parul lui?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cum ce are? pe langa faptul ca arata ca un drac cu parul pus pe moatze, preciz vede strecurat :)) in curand o sa poarte funduri de sampanie! mai nasol e ca se crede cool... :-j

      Ștergere
    2. Defapt pentru tine... parul nu afecteaza vederea ... si DA ma cred cool :))

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    4. nu afecteaza, nu, deloc :)) succes la ales ramele de ochelari :>

      Ștergere
    5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    7. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    8. Eu sincer nu inteleg dc stati sa va pierdeti timpul certandu va cu panarama asta de om care face cacaturile astea de postari...despre unul si altul pe cacatul asta de blog! Mergi Bogdan si fa plangere la politie impotriva lui,identitatea se afla imediat dupa IP pc ului..ti a furat poze dp un profil privat si le a publicat fara acordul tau.ASTA SE PEDEPSESTE ;) plus calomnii pt care poti cere daune in instanta;)

      Ștergere
    9. Daca e pe internet automat nu mai e privat...DACA PUI POZE PE NET INSEAMANA CA VREI CA TOATA LUMEA SA LE VADA, degeaba face plangere.

      Ștergere
    10. Daca e pe internet automat nu mai e privat...DACA PUI POZE PE NET INSEAMANA CA VREI CA TOATA LUMEA SA LE VADA, degeaba face plangere.

      Ștergere
    11. Poza e luat a sigur dp facebook,publica e doar poza cover ATAT,plus ca ametitul asta nu avea voie sa o publice fara acordul celui din poza

      Ștergere
    12. Intradevar..cum spui tu..SA LE VADA ALTII ,nu sa le preia si sa le posteze mai departe,deci nu e degeaba plangerea

      Ștergere
    13. Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor si tot ce intra sub incidenta legii ;) mai exact ce face specimenul asta e pedepsit conf art 88-90.google it ;)

      Ștergere
    14. O sa fie comic sa vad ce se intampla cand va duceti la politie cu plangerea.

      Ștergere
    15. O sa fie comic sa vad ce se intampla cand va duceti la politie cu plangerea.

      Ștergere
    16. O sa fie comic sa vad ce se intampla cand va duceti la politie cu plangerea.

      Ștergere
  6. intradevar mi-ar fi rusine sa arat asa.

    RăspundețiȘtergere
  7. ce site de cacat:-j bogdane, imi pare rau pentru prostii astia

    RăspundețiȘtergere
  8. niste dracii prosti au publicat asta... copii handicapati... fiecare cu alegerea lui...

    RăspundețiȘtergere
  9. Oameni handicapati fara viata

    RăspundețiȘtergere
  10. Bagamias pula peste voi in casa daca u ai 3 fire de par in cap asta nu inseamna ca trebuie sa comentezi despre alti. Despre rock'ari metalisti ce mai spui? Pai aia te cata , si cand te gasesc te si fut in batae...

    RăspundețiȘtergere
  11. Tipul e mega gaaaay!! Se crede cool cand de fapt e un ratat mucos. Are niste aere in cap. E prost gramada, abia daca poate sa lege 2 cuvinte intr-o propozitie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Înainte să-l critici ar trebui să-l cunoşti măcar. Nu-l ştii pe Bogdan aşa că numai vorbi rahat. Bogdan e un băiat super de treabă şi nu are "aere în cap" cum spui tu.

      Ștergere
    2. Din pacate il cunosc. Tot ce zic acolo zic adevarat!

      Ștergere
    3. Are prietenă omule :))) Cum să fie gay? Şi de când a fi gay e o jignire? Eu ştiam că e o orietanre sexuală aşa că nu ştii ce spui. ;)

      Ștergere
  12. Despre Alexandra Vidru nu scrieti nimic? :))

    RăspundețiȘtergere
  13. Scrie si despre Padureanu Andrei!! Apropo,Anonim Fun,esti cel/cea mai tare!!articolele tale sunt geniale <3

    RăspundețiȘtergere
  14. Scrie si despre Padureanu Andrei!! Apropo,Anonim Fun,esti cel/cea mai tare!!articolele tale sunt geniale <3

    RăspundețiȘtergere
  15. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  16. Oke... Postul tau e o esuata incercare de a critica pe cineva .
    In caz ca nu stiai , o barfa nu inseamna sa ne subliniezi ceva ce era deja destul de evident , cum ar fi faptul ca tipul are parul mare . Asa si ? Fiecare isi poarta parul cum vrea si la urma urmei asta nu e motiv de barfa .
    Ne spui ca are o frizura gen Justin Bieber . Waaaa , ce pot spune , o replica comuna tuturor haterilor din lume. Daca incerci sa impresionezi , imi pare rau , dar cu postul asta nu ne arati ca ai fi vreun blogger special , ci doar unul cu adevarat lipsit de gust si imaginatie .

    Daca chiar ai ceva cu Bogdan si vrei sa ii dedici un post intreg ,dupa parerea mea asta e o prostie , da naaa , oameni se hranesc cu barfe , ai fi putut sa te iei de caracterul si felul in care el se comporta , nu volumul parului :| ....

    Cat despre ce mi-a placut mie la el ? Asta clar nu e problema ta , dar iti pot garanta ca nu e nici macar pe deoparte atat de superficial , gay si ignorant cum ai incercat tu sa il descriii .

    Invata sa scrii barfe bune daca tot nu ai ce sa faciii ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca sunt de acord cu tine, adica, omule, cand te iei de cineva, atunci ia-te de personalitate si de ceea ce conteaza cu adevarat, dar nu de exterior. Asta arata cat de superficial este aceasta postare. Ok, nu vreau sa fac sa para ca ii iau apararea lui Balan, dar nici de partea blogului nu sunt. Anonimule curios, iti dau un pont: data viitoare cand incerci sa injosesti pe cineva, fa-o pe baza caracterului ce il/o defineste :)

      Ștergere
  17. A ajuns si Balan "popular" sa fim seriosi frate, popularitatea in zilele de azi inseamna tate mari si cur bombat sau muie de cal si patratele, la baietii conteaza sa fie tari in gura si sa se bage-n seama cu toate fetele "populare" , chiar daca are muie de cal, daca are patratele e cel mai tare :))))

    RăspundețiȘtergere
  18. Celelalte articole se refereau strict la caracterul si la ce fac respectivele persoane, nu la fizicul lor. Bogdan Balan este un baiat de gasca care stie sa inveseleasca lumea , nu are "aere in cap "..ba chiar e un baiat cu picioarele pe pamant , deci haideti ca deja o luati pe aratura si ati uitat ce "promovati" aici .In loc sa scrieti si voi despre alte persoane ..care ma rog , ma abtin de la comentarii , momentan.

    RăspundețiȘtergere
  19. Lansati trend ma!:))))))))))))))))))) http://enciclopediafacebook.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  20. e amuzant ca toti ratatii zic ca aceasta e frizura gen justin bieber cand de fapt au avut-o si altii cu mult inaintea lui...genul acesta de frizura se cheama scene...chiar nu inteleg ce aveti impotriva acestei frizura...nu inteleg de ce nu aveti ceva impotriva frizurii ananas sau alte porcarii de genul pe care le poarta cocalarii...asta e...lumea are voie sa se exprime cum vrea...si daca unii vor sa fie mai speciali decat altii...este foarte bine...dar cocalarii vor sa fie la fel...in timp ce cei cu frizura ca a lui bogdan nu sunt atat de multi...

    RăspundețiȘtergere
  21. SCRIE DESPRE IONUT BARBU....COCALARUL CARE S_A FUTUT CU SORASA!!!

    RăspundețiȘtergere

COMENTEAZA ORICE! :)