CATI FANI AU INTRAT PE BLOG :)))

sâmbătă, 14 septembrie 2013

Penibilele galatiului + mailuri de la voi


    Am zis eu ca nu mai postez (macar asa des)... dar nu ma pot abtine! Cum te-ai putea abtine cand vezi atatea penibilitati si prostii in jur?

    Trei pitipoance (penibile prin ceea ce posteaza pe facebook) pe numele lor (de facebook bineinteles) Carp Andreea (CARPa ???), Danaila Mara si Cruceveschi Andreea (cum sa iti pui numele asta???? sau cu ce ai gresit sa te cheme asa?!?!) "socheaza" din nou. Din cate vad in pozele lor... se vor sucare. Nu prea le iese. De fapt nu le iese deloc.

     Incearca cumva sa isi bata joc de niste batrane sau nu am prin eu gluma? :|
     Mi se pare penibil sa faci poze oamenilor in varsta prin parc. Adica ce au facut gresit? Atata timp cat nu ocupa toate locurile din autobuz, cat nu duhnesc de la o posta a transpiratie si colonie ieftina, cat nu iti tin discursuri penibile care incep cu "pe vremea mea"... ce fac rau? Respira? As vrea sa va vad pe voi la varsta lor!
     Ai gasit cea mai mare paine din Univers si vrei putin sa te lauzi? :))) Sau crezi ca nici asta nu te mai satura, dupa cate poze cu mancare distribui si publici pe facebook?
      "Mosuuuuleeeee... uiteeee atata p**a cadou vreau!"

     


        Ca sa nu imi spuneti ca acest post este inutil si nu ati aflat nimic nou, public cateva mailuri de la voi :).

   "vrei o barfa nouaa?:>. iti dau eu barfa noua:D. probabil multi dintre voi o stiu pe faimoasa Căprii, care a mostenit aceasta spectaculoasa porecla de la insasi sora ei mai mare. si probabil la fel de multi stiu ca idila sa cu Fat-Frumos aka Andrei Villa (Vio) a luat sfarsit :(. si probabil multi vor sa stie si cum s-a intamplat acest lucru, ca deh.... curiozitatea omoara oameni:)). aceasta copilita "inocenta" ( Căprii ) a frant inima printului sau chiar de doua ori :(. daca prima data Villa a iertat-o... la a 2-a abatere, Căprii incercand sa-l faca gelos, a sfarsit prin a ajunge sub cearsafurile faimosului Rolex Rage :)))).deci... pentru toti curiosii de pe ask, chiar credeti ca Villa ar mai ierta-o dupa o asemenea infidelitate? mai mai Căprii.. top top top, rusinicaaa :-w. kisseees, Anonimule Curios:* tot asa cu blogul! incercam sa te tinem la curent cu barfele"

      "Asta-i Maiceanu Carmen, mai bine zis, Ca Mii, aşa cum are la facebook-ul ei de tot rahatul! Are meseria de "c***a" de doi bani, s-a băgat în zeci de relaţii, şi până nu a reuşit să despartă cuplurile, nu s-a lăsat...s-a călărit cu băiatul doamnei profesoare de sport în toaleta băieţilor, şi îi oferea acestuia servicii sexuale (adică. sex oral)... De câte ori o întrebă cineva de părinţii ei, spune : "Ăia, care mă freacă la icre? Hahaha! Să-mi dea limbi în pi**ă că nu-s buni de nimic " Sincer, mi-e milă de părinţii ei, că au o asemenea specie la uşa lor...Această divă de Galaţi, s-a înhăitat, că doar e o căţea în călduri tot anul, cu alde Ogeacă, aceştia promiţându-i că o va face fotomodel dacă le va oferi servici sexuale...Când a intrat fata la liceu, şi-a făcut noi prieteni, printre care Andreea Apostu, o ţărancă venită de la Tudor Vladimirescu, mai bine zis, o altă curvă, care împreună cu diva de Carmen, s-au pus de accord să distrugă relaţii de 3-4 ani, au minute destule ca să sune cu privat iubiţii colegelor de clasă, dar si celor din liceu, pentru că ele nu se satură de supt!!
Te pup, pa pa"


      Cam atat pentru azi. Aicisa Anonimul Curios, la datorie! Va puuuupppp!

 

54 de comentarii:

  1. Publicatiile astea au un cap si coada. Pacat de tine ca ti-ai ales niste colegi, care incercand sa te imite, posteaza chestii care ataca cititorul si nu acele "penibilitati si prostii".

    RăspundețiȘtergere
  2. voi, anonimii care scrieti pe blog, va cunoasteti sau nici voi nu stiti cine sunteti? :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Logic ca ne cunoastem... pe ei oricum pe blog i-am cunoscut... increderea se castiga

      Ștergere
  3. Carpeta aia e curva de mica, cand era clasa a 6a s-a futut cu un cocalar la scoala 12.
    Foarte bun blogul, tine-o tot asa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. esti prost tare inseamna

      Ștergere
    2. zii sa moara mata ca ai stat la pizda ei sa o pazesti ?lesinaturi frustrate ce sunteti!

      Ștergere
    3. Toata scoala vorbea despre ce a facut panarama aia. Sa nu crezi ca nu am altceva de facut decat sa stau dupa o curva cu pizda putrezita cum e caprta aia borata

      Ștergere
    4. "Caprta" aia borata???:)))) cu pizda putrezita??Doooamne ...invidia asta..ce va mai roaaadeee...:))))

      Ștergere
    5. Da de unde stii tu ca fata are pizda putrezita??ori ai dat cu nasu pe acolo de mai multe ori ?:)))) jeguri penale ce sunteti! INVIDIOASELOOOR!!!!

      Ștergere
    6. Nu am sa ma deranjez sa scriu acel nume purtat numai de niste creaturi infecte. Doar am scris ce am aflat la cea vreme, nu sunt interesat deloc de viata ei inutila.
      P.S: si noi ce sa intelegem, ca voi sunteti cainii de atac al lui Caprta??

      Ștergere
    7. adica ai vorbit si tu asa sa fii interesanta..sau macar sa inceri sa pari..ceva ce nici macar nu stii sigur daca s a intamplat sau nu!!si tu ce nume porti mai inteligent o care esti ?

      Ștergere
    8. plus ca viata ta pare mult mai inutila si neinteresanta decat a ei atata timp kt stai sa o comentezi!! SOBOLON INFECT CE ESTI!!

      Ștergere
    9. bai pisatule caine esti tu si cu cateaua aia de mata care suge pula la colt pe -o punga de seminte! tare mai sunteti voi curajosi asa "anonimilor"!nu te mai deranja dracu sa respiri si fa un bine societati!si daca vrei sa vezi o creatura infecta dute si te uita la mata sau in oglinda ;)

      Ștergere
    10. Aceste "insulte" la adresa mea nu sunt decat niste ecouri ale prostiei voastre.

      Ștergere
    11. :)))) poti sa crezi si asta daca te face sa te simti mai bn...si iti lumineaza viata mediocra si patetica pe care o traiesti! Ia mai citeste odata de la inceput acest "schimb de replici" care sa format sub inteligentul (NOT) tau comentariu sa vezi cum uuuuurrrlaaaa prostia si invidia din tine...si vezi cine a inceput cu insultele "curva" "pizda putrezita""panarama" etc...!!MM...CE ZICI??ITI AUZI PROPRIUL ECOU URLAND CAT ESTI DE INFECT/A?? ;)

      Ștergere
    12. Tin sa te anunt ca stiu ca de fapt tu esti Caprta care comenteaza, deoarece doar o membra a vestitei familii carp e in stare sa scrie asemanea prostii. Si NIMENI nu ar trebui sa fie invidios pe viata unei curve precum Caprta.

      Ștergere
    13. Caprta fata buna, umbla noaptea dupa....PULA!!!

      Ștergere
    14. :)) iar ti a iesit inteligenta pe nas!nu sunt ea.intradevar o cunosc si de aia stiu ce vorbesc si sustin ca tu MANANCI CACAT !javra de om ce esti!

      Ștergere
    15. Aaaa...apropo..nu toata lumea are aceleasi indeletniciri ca a lu' ma-ta pe timp de noapte!! Ar trebui castrati uni oameni poate nu se mai nasc dracu specimene ca tine!!

      Ștergere
    16. Ce caini de atac feroce are "domnisoara" Caprta.

      Ștergere
    17. Si cati fani care i comenteaza viata ;) cam patetici si penibili..dar tot fani se numesc ;)

      Ștergere
    18. Hahahaaa...copii de astia facuti din laba pt alocatie =))))

      Ștergere
    19. Daca ma injurati pe blog Carpta va lasa sa o lingeti in cur?

      Ștergere
    20. Nu draga..pentru dat limbi in cur exista specimene ca tine..inclusiv tu;) lingirica care esti!!!

      Ștergere
  4. despre maiceanu stiu .. stiu numele si povestile celor pe care-a incercat sa ii desparta
    o sa dau cartile pe fata daca aud ca nu se astampara.:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Cate mai aflu...despre persoane pe care le cunosc ;)). Faci o treaba buna ;;).

    RăspundețiȘtergere
  6. Genial, pisoaico. :>
    Ţine-o tot aşa.
    "I'm lovin' it." :*:*

    RăspundețiȘtergere
  7. In loc sa faci o postare asa de lunga cu n subiecte , mai bine faceai mai multe postari cu mai mai multe subiecte si cu mai multe amanunte . ar fi aparut mai bn , asa a fost ca un bors fara suparare :)) . adaugam una bucata rosii , una bucata ardei si tot asa

    RăspundețiȘtergere
  8. Scrie si despre Stanciu Miruna ca a supt pula ce-i drept la un singur baiat dar a supt-o si s-a besit langa Silviu Ghinies dupa ce a mancat la Passage=)))))))))))))))))))))) si nu e gluma a zis si silviu si toataaa lumearade de eaaaa se da mareee diva

    RăspundețiȘtergere
  9. Scrie despre Stanciu Miruna diva pulii care a dat si ea o palma si se crede mare batausa, daca te uitai la 2 zile pe Ask-ul ei dupa marea 'bataie' cu DeDe NKL vedeai replici de genul "A fost o nepoteala, i-am dat o palma ca la fraiere." sau "I-am dat injoseala." Gunoi de om, nu dau o flegma pe ea.

    RăspundețiȘtergere
  10. SI CEVA NOU CAND? DEVENITI PLICTISITORI PE BUNE

    RăspundețiȘtergere
  11. ESTI VAAARZA CU IMITATIA ASTA A TA DE BLOG...INVIDIA ASTA SI PROSTIA DACA AR DUREA TE AM VEDEA TIPAND PE STRAZILE GALATIULUI !!AA...UN SFAT PRIETENESC..DATI FOC

    RăspundețiȘtergere
  12. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  13. https://www.facebook.com/carmen141095 asta e curva aia de maiceanu??? are muie de rachiera de la atata pula saraca :))))))))))))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  14. Carp Andreea este o mare curva a galatiului, care va ramane in istoria orasului.

    RăspundețiȘtergere
  15. Carp Andreea este o mare curva a galatiului, care va ramane in istoria orasului.

    RăspundețiȘtergere
  16. iar ne povestesti de ma-ta ??:))

    RăspundețiȘtergere
  17. Nu inteleg de ce scrieti despre bucata asta de carne inutila, care se numeste carpeta.
    Carpetii sunt o familie de anei pisati in cur!

    RăspundețiȘtergere
  18. Nu inteleg de ce scrieti despre bucata asta de carne inutila, care se numeste carpeta.
    Carpetii sunt o familie de anei pisati in cur!

    RăspundețiȘtergere
  19. Nu inteleg de ce scrieti despre bucata asta de carne inutila, care se numeste carpeta.
    Carpetii sunt o familie de anei pisati in cur!

    RăspundețiȘtergere
  20. Fugi si da ti o muie luati as neamu in pula de inutil /inutila care esti! Cum morti matii iti permiti sa vorbeasti asa fute m as in norocul tau de ratardat ?te tine pula ca vorbesti ca 'anonim"??cacat ratat ce esti..si tu si ma ta aia chioara care a conceput un specimen infect ca tine

    RăspundețiȘtergere
  21. dar tu cum iti permiti sa vorbesti asa bai talamba

    RăspundețiȘtergere
  22. Luati'as neamul in pula vorbești ca sa nu taci te calc in picioare aflu cine esti si'o sa vedem atunci dak mai ai tupeul asta.

    RăspundețiȘtergere
  23. Bai stalone, stai joc ca iar ai baut prea mult tedi

    RăspundețiȘtergere
  24. Te arunc in tomberon copilule daca nu vrei sa iti vezi de scoala ta si sa iti gasesti cv de facut am sa iti dau eu

    RăspundețiȘtergere

COMENTEAZA ORICE! :)