CATI FANI AU INTRAT PE BLOG :)))

luni, 9 septembrie 2013

"Helău!" Anonim Fun - the new gun

                 Buna! Eu sunt noul coleg, Anonim Fun... sau noua colega :)) Pentru cei care adora blogul: ramaneti aici - distractia continua, va promit! Pentru cei care il urasc si isi doresc sa dispara: imi pare rau pentru voi, dar sunt la fel de rau/rea ca Anonimul Curios.

                 Sa nu spuneti ca acest blog exista doar sa denigreze anumite persoane, voi incerca ceva relativ nou, in sensul ca voi incerca sa scriu si de bine (atentie!) doar despre cine merita. Trebuie doar sa-mi dati ocazia. Nu e vina mea ca iesiti in evidenta numai cu lucruri rele si ceea ce va face celebri sunt proprile voastre tampenii, propria voastra prostie. Dar, dupa cum stiti, vestile rele se afla primele, hihihih!
                   
                 Cu siguranta voi introduce des si expresii/cuvinte in engleza, pentru ca ador limba engleza. Asa ca nu va apucati sa deveniti marii patrioti si sa-mi faceti morala ca "de ce nu vorbesc in romana?". Fiti seriosi, de cate ori nu faceti si voi asta? Asta daca aveti habar putina engleza, bineinteles. E practic un curent cultural.

                 Asa ca abia astept sa ma distrez cu voi. E buna si barfa la ceva, nu? Ne face sa zambim... pe unii, desigur. Va puuuup! Astept comentariile si mailurile voastre :D

PS: Nu, nu sunt Anonimul Curios cu un alt nume de blogger si nici Shroder, ok?
PS2: Nu ma sperie amenintarile; ma distreaza chiar!

30 de comentarii:

  1. Pup daca esti fata, cheer la o bere de esti baiat! :) Oricum ma voi distra al dracu de bine sa citesc despre cretinii astea :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si fetele consuma bere ;) cel putin asa am auzit...

      Ștergere
    2. "cretinii ASTEA"
      limba romana te bate tare

      Ștergere
    3. Pe tine te bate tare scoala cu biciul , lasa baiatul sa scrie , la viteza crezi ca se uita ? Nu a facut intentionat , nici macar eu care nu le am cu scrisul la viteza nu fac asa ceva crezand ca e corect :)) . Vito , comunala , mars acasa .

      Ștergere
  2. Imi pare bine ca si tu ai scris "Nu, nu sunt Anonimul Curios cu un alt nume de blogger si nici Shroder, ok?", sper sa se inteleaga intr-un final ca nu e facut de mine. O zi buna :d

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu cred din ce in ce mai mult ca e panarama asta de razvan :)) cine se scuza, se acuza, vorba aia ....

      Ștergere
    2. Eu cred din ce in ce mai mult ca e panarama asta de razvan :)) cine se scuza, se acuza, vorba aia ....

      Ștergere
  3. -_- , din cate am citit eu , parerea mea este ca esti fata. :) :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Ok..si barfele? Unde sunt ?:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Oh, draga mea, dar nimeni nu uraste acest blog, WAKE UP! :)) Cei pe care ii criticati se amuza, iar cei pe care nu ii criticati, la fel, se amuza!
    Prostia voastra consta tocmai aici, in faptul ca voi credeti ca cineva se supara ca scrieti despre ei (unii chiar vor sa scrieti despre ei!!) !
    Ah, si da, esti fata! Numai sexul feminin exagereaza in asemenea hal incat tinde sa sune a drama. Acum, serios! Nici in trailer-ul unui film nu vezi atat de mult suspans pe cat ai vrut tu sa pui in prezentarea asta! :))
    Nu intru des aici, dar cand intru, rad de voi, anonimii, nu de cei pe care ii criticati. Este destul de amuzant sa intru din cand in cand si sa vad ca exista oameni ca voi, care nu pot impresiona aratandu-si adevaratele fete, asa ca apeleaza la trucuri sa fie interesanti (sau comici in cazul meu si al multora). Sunteti copii, copii de 16 ani care nu s-au putut adapta societatii, care nu au putut sa se imprieteneasca cu (,) copii de aceeasi varsta fiind probabil prea urati, prea timizi sau.. prea prosti crezand ca-s prea inteligenti.
    Sunteti copii tristi, copii fara viata; va pierdeti timpul facandu-i pe altii populari, in loc sa va preocupati de propria imagine.
    Ah, si unde-s barfele? Vreti sa pareti ca niste mici jurnalisti, dar lipsesc articolele! Dar va inteleg, voi doar barfiti, nu ati afirmat niciodata ca barfiti inteligent! :)
    Treceti peste faza asta a adolescentei mai repede, va fi mai bine pentru voi, incetati sa mai fiti marginalizatii societatii! Caci daca ati atat de inteligenti pe cat va dati, acum ati fi cu familia/prietenii/iubitii afara, facand amintiri, nu irosind timpul aici!
    In sfarsit, nimeni nu va uraste, doar va faceti de cacat, mai ales tu, asta noua, ne-ai terminat cu engleza ta!( daca o stiai atat de bine, ne-ai fi impresionat si cu o varianta in engleza a prezentarii tale lipsite de farmec).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru educatie! Datorita tie voi deveni un adult inteligent. :*

      Ștergere
    2. Cu placere! Dar inteligenta(stii tu, materia cenusie cu care te nasti, neuronii, etc) nu se poate schimba, doar cunostintele. Asa ca o sa fii o fata plina de cunostinte, dar... proasta.

      Ștergere
    3. Uhm, you're welcome honey!

      Ștergere
  6. "si fetele consuma bere ;) cel putin asa am auzit..."
    Nu ai auzit, ai experimentat! Pe bune, din prima te-ai dat de gol, esti lame! Il faci de rusine pe cel care a creat blogul, el macar a avut putin mister asupra sexului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ma face de rusine.. mie imi place sa ma ascund, altcimeva daca ar fi in locul meu poate ar proceda diferit.

      Ștergere
    2. Diferit? A vrut sa procedeze exact ca si tine, dar nu i-a iesit, s-a dat de gol singura in micile detalii de care nu a tinut cont. Si sa te faca de rusine? Nu ma adresam direct persoanei tale, era o comparatie din care sa reiasa ca e jalnica, atat.

      Ștergere
    3. Da ma , felicitari , si acum ce ? Ai cu jumatate mai putina populatie din Galati de cautat . Nu o sa mai dorm noaptea la cat de speriat sunt ca ai aflat ca e fata , si apropo da ma e fata .. da'i cam baiat .

      Ștergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  8. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  9. mm.. pai cum sa incep? am impresia ca esti o pustoaica de pana in 15 ani care nu are ce face cu timpul ei liber si s-a gandit sa-si faca acest penibil blog. serios, mai fata.. eu zic sa incetezi cu chestia asta. nu faci decat sa-ti pierzi timpul. adica sa fim seriosi, crezi ca ia cineva in calcul comentariile tale aberante despre diferiti adolescenti de pe facebook? de ce esti atat de preocupata de viata altora? ai putea sa faci o gramada de lucruri utile pentru tine in loc sa fii o stalker-ita. chiar te intereseaza atat de mult de cum isi fac unii poze, de cum se imbraca, in ce relatii sunt, cu cine si-au dat mozoale sau alte shit-uri? asta demonstreaza ca esti cam invidioasa sau frustrata. potoleste-te, serios. traieste-ti viata si lasa cacaturile astea prostesti. nu te ajuta cu absolut nimic. kisses.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vorbea adulta :)) Te simti cu musca pe caciula? Ca de cele mai multe ori cine se scuza, se acuza si tu sigur nu esti exceptia. Mai bine vezi-ti de fitele tale in continuare si mai chinuie-te inca o data sa "il inebunesti" pe Vyrus, poate de data asta reusesti :)) Succes!

      Ștergere
  10. Prosti sunteti voi in pula mea ca-i verificati blogul, ii lasati comentarii...pe scurt II DATI ATENTIE!

    RăspundețiȘtergere

COMENTEAZA ORICE! :)