CATI FANI AU INTRAT PE BLOG :)))

miercuri, 11 septembrie 2013

Geo Gee, asuma-ti greselile. Se numeste RESPONSABILITATE !

Nu vom sterge nici articolul, nici comentariile. Nu este vina mea ca ati facut aceeasi greseala la infinit. Nu e vina mea ca "va iubiti" cu cine apucati din placere, sa va dati mari sau pentru a obtine ceva. Nu e vina mea ca ati lasat pe toti sa stie ceea ce ati facut. Si nu e vina mea ca va place sa va laudati cu ce femei fatale sunteti voi si ca "ati futut" voi pe X si Y. Sa stiti si voi, nu femeia fute.

Asa ca, draga Geo, nu mai ameninta ca te sinucizi pentru ca nu rezolvi nimic. Asuma-ti responsabilitatea si accepta realitatea: a fost alegerea ta ca toti sa stie ce ai facut. Asta daca intr-adevar te-ai schimbat asa cum sustine colega ta de breasla, Mery Marginean. De ce vrei sa arunci vina momentelor mizerabile pe care le traiesti acum in spatele acestui blog, a mea si a celor care comenteaza pentru ceea ce tu singurica ai vrut sa faci? Curva e curva din placere, pt ca vrea, nu pentru ca o obliga cineva. Crezi ca daca sterg articolul, trecutul tau se sterge o data cu el sau lumea va uita ce ai facut? Nu-ti ramane decat sa accepti consecintele faptelor tale si sa le suporti cu demnitate.

Si usuraticele trebuie sa primeasca o lectie de viata, nu? Karma is a bitch, bitches!

PS: Daca va legati si de problemele ei de sanatate, atunci tine de prostia voastra.

12 comentarii:

  1. VREM ARTICOLE CU PERSOANE NOOOOOOOOOOOi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. chiar ar fii cazul !!!

      Ștergere
    2. chiar ar fii cazul !!!

      Ștergere
    3. chiar ar fii cazul !!!

      Ștergere
    4. am facut acest post pentru ca mi se pare exagerata dramatizarea privind rusinea pe care trebuie sa o suporte acum si mai ales privind faptul ca doreste sa se sinucida daca nu sterg postul si comentariile... nu mi se pare corect fata de mine si colegii mei de blog, si nici fata de cititori ca ea incearca sa ne convinga ca ar fi vina noastra daca s-ar sinucide... total gresit!

      Ștergere
    5. Tu meriti respect? Critici si te ascunzi, poate ai o viata si mai mizerabila si incerci s-o compensezi aici. Ca sa stii si tu, esti mai javra decat orice javra - ce spui tu despre altii, spune mai multe despre tine decat despre respectivii. Javro.

      Ștergere
    6. Tu meriti respect? Critici si te ascunzi, poate ai o viata si mai mizerabila si incerci s-o compensezi aici. Ca sa stii si tu, esti mai javra decat orice javra - ce spui tu despre altii, spune mai multe despre tine decat despre respectivii. Javro.

      Ștergere
  2. Gata se omoara? Sunt acelasi anonim care a postat si depsre Marina si "problemele ei" , eu nu as fi spus nimic, nu m-as fi aflat in treaba. Dar cand stiu ca sunt ce sunt si mai au si "basini" pe ele imi vine sa le omor. Si mai sunt o gramada de gunoaie din astea care trebuiesc batjocorite pana au ganduri de sinucidere!! ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Esti prostuta daca te gandesti la asa ceva ... Nu-i mai baga in seama si nu mai cauta anturaje cu cine nu trebuie ca asa patesti , ia aminte tovarasii/prietenii tai sau cum le zici tu , tot de la ei s-au aflat lucrurile astea ca doar nu a visat unu noaptea , asa ca ai grija cu cine umblii

    RăspundețiȘtergere
  4. Se victimizeaza .daca I_ar fi fost rusine nu ar fi zis la toata lumea ce a facut , la fel ca donsoara marginean.despre care s.a tot vorbit zilele astea. Fete ce cauta atentie....

    RăspundețiȘtergere
  5. Recunosc acest blog mi se pare foarte amuzant,nu le cunosc pe domnisoare dar...cred ca sunt si limite...oamenii gresesc,si din greseli invata...poate nu ne dam seama cand comitem aceeasi greseala de mai multe ori,dar suntem oameni,si la un momentdat ajungem sa realizam ca ne autodistrugem...Timpul nu e pierdut,si oamenii gresesc,se maturizeaza,invata si intr-un final se schimba.Orice om are nevoie sa treaca prin momente mai putin favorabile ca sa o ia pe calea cea buna...A gresit,dar...lumea adesea interpreteaza totul cum vrea,nu cum ar trebui defapt...De ce oamenii sunt rai si tocmai atunci cand incepi sa uiti un lucru care nu-ti face placere sa ti-l amintesti,ti-l amintesc cei din jurul tau?stiti de ce?pentru ca asa e lumea..nu uitati ca toti facem greseli,si de multe ori s-ar putea sa primim mai mult decat putem duce,important e sa ne ridicam de jos indiferent cat de greu este si cat de mult avem de parcurs..in viata o sa putem trece peste orice,cu demnitate si DEMNITATEA e lucrul pe care trebuie sa-l dobandim indiferent de trecut!

    RăspundețiȘtergere
  6. http://strawpoll.me/431541 interesant :)

    RăspundețiȘtergere

COMENTEAZA ORICE! :)